Wie is webseb

Hallo, ik ben Web-Sebastiaan, ofwel kort gezegd WebSeb.

 

Ik ben 31 jaar jong en ben maar een klein mannetje van 1.80m kort. Door mijn donker blonde haren, die op dit moment wel weer erg kort en in de gel heb staan, val ik daarom niet zo heel erg op. Maar dat hoeft ook niet, zolang ik maar weet dat ik belangrijk ben ;)!! En om het verhaaltje helemaal compleet te maken: Mijn ogen zijn groen/grijs met iets blauw er in.

 

Mijn hobby is bezig zijn. Is het niet in de Elektro dan wel met websites.
Ik heb, behalve mijn Elektro diplomaís, nooit ergens specifiek voor geleerd, maar met gewoon veel proberen en soms een beetje doorzetten komt er wel wat uit. En als je echt wat wil, dan lukt het ook!

 

Wat doe ik?

Nadat ik anderhalf jaar heb gewerkt vertegenwoordiger in software ben ik over gegaan naar intern op kantoor. Van hieruit verrichte ik handelingen voor de buitendienst. Hier kwam ik in aanraking met onder andere domein exploitatie, marketing en reclame. Hieruit is ook mijn hobby ontstaan voor websites en forums.

Na 5 jaar met veel plezier hier gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb ik in augustus 2008 de overstap heb gemaakt naar een klein IT bedrijf. Hier is inmiddels mijn eigen bedrijf uit voortgekomen: Sebto Technische Oplossingen.

 

Een andere grote hobby van mij is reizen. Zo ben ik in 2002/2003 een klein jaartje naar AustraliŽ geweest. Dat is echt een "wereld" ervaring.

Inmiddels ben ik dus al weer ruim 7 jaar terug maar nog steeds gaat er geen dag voorbij zonder dat je er aan terug denkt of over praat. Vandaar dat ik eind 2006 nogmaals terug ben geweest naar Nieuw Zeeland en AustraliŽ. In de 7 weken tijd heb ik 4 continenten aangedaan.

 

Meer hier over is te lezen op de speciale website die ik hiervoor gemaakt heb: sebastiaanblom.nl

 

Facebook    Twitter

 

Lekkervaag
Tijd voor ontspanning? Kijk eens op lekkervaag.nl
lekkervaag.nl
 
Politie Barneveld
Belangrijke telefoonnummers, eenvoudig aangifte en nieuws speciaal voor u geselecteerd
politiebarneveld.nl
 
Burgt Barneveld
Nieuws over Nieuwbouw woonwijk de Burgt in Barneveld zuid
burgtbarneveld.nl
 
Wereldreis Nieuw Zeeland
Van Amsterdam via Los Angeles naar Nieuw Zeeland en Australië Terug over Hong Kong. Een wereldreis in 7 weken, zie hier het verslag en de foto´s
sebastiaanblom.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021