Blog

 Vermiste trouwring teruggevonden om wortel


Image

Een Zweedse vrouw heeft haar zestien jaar vermiste trouwring teruggevonden bij het oogsten van haar wortels. De wortel was door de ring heen gegroeid.

Lena Pahlsson had de zoektocht van haar witgouden ring, bedekt met zeven diamanten, allang opgegeven. In 1995 had ze in keuken de ring even weggelegd, om er vervolgens achter te komen dat ie verdwenen was.

Jarenlang is ernaar gezocht. Zelfs de keukenvloer was opengebroken, maar het mocht niet baten: de ring was onvindbaar.

De Daily Mail meldt dat de man van Pahlsson tegenover een lokale krant vertelt hoe de ring alsnog terecht is gekomen. "Onze dochter was thuis toen ze opeens een luide schreeuw vanuit de tuin hoorde. Het bleek dus dat mijn vrouw haar ring tussen de wortels (foto) had gevonden. Erg wonderbaarlijk!"

Ondanks dat het gezin voor een raadsel staat hoe de ring om een wortel in de grond terecht kan komen, is er wel een vermoeden. "De ring is waarschijnlijk in het afvoerputje van het aanrecht gevallen en zo in de mest gekomen, wat vervolgens is uitgestrooid over het land."

Verdien geld met het lezen van e-mails
Verdien geld met het lezen van e-mails, invullen van enquêtes, kopen bij webshops en meer!
moneymiljonair.nl
 
waardecheque van € 500,-
Kans maken op een waardecheque van € 500,-? Klik dan hier!
moneymiljonair.nl
 
Wereldreis Nieuw Zeeland
Van Amsterdam via Los Angeles naar Nieuw Zeeland en Australi?. En terug over Hong Kong. Een wereldreis in 7 weken. Lees het verslag en bekijk de foto's
sebastiaanblom.nl
 
Sebto Technische Oplossingen
Voor al uw hosting, ontwerp en onderhoud aan websites en installaties.
sebto.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021